Fatboy

Fatboy Headdemock turquoise

Paikkasi auringossa?

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 419,00 41900
Alk. 17,46 € / kk
Määrä: kpl
Fatboy® Headdemock on kätevä ja kestävä riippukeinu terassillesi, cityparvekkeellesi tai vaikka laiturille. Helposti siirrettävissä ja mukaan otettavissa käytännöllinen kantokassin ansiosta. Valitse omasi upeista värisävyistä! Kyytiin mahtuu 1-3 henkilöä.

Maksuton toimitus, tilaa heti!

TUOTE ESILLÄ PIHANO SHOWROOM TAMPERE

Takuuvarman stressinpoistajan maineen saavuttanut Fatboy Headdemock on valmistettu ulkokäyttöön soveltuvista, kestävistä materiaaleista ja sen ansiosta onkin erittäin mukava ja tyylikäs ulkokaluste kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Fatboy Headdemockia voit käyttää pihalla, terassilla tai parvekkeella tai ota kesäpäivänä mukaan vaikka laiturille. Erillisiä kiinnityspisteitäkään ei tarvita, koska mukaan kuuluu tukeva ja turvallinen terästeline. Mukana tulee kätevä kantokassi, joten saat riippumattosi mukaan myös mökkireissulle!

Fatboy tuotteitamme saat useassa, toinen toistaan upeammassa värissä, joten tila kuin tila muuttaa ilmettään uuden Fatboyn ansiosta. Tuotteet kannattaa varastoida puhtaana, kuivassa ja viileässä sisätilassa. Vaikka tuote on ulkokäyttöön suunniteltu, kannattaa se silti suojata jatkuvalta auringonpaisteelta, lumelta tai sateelta.

 
Toimitusaika 3-10 vrk
Mitat Matto: 270 x 138 cm
Tyyny: 70 x 30 cm
Matto telineellä: 330 x 138 x 110 cm
Materiaalit Mustaksi pulverimaalattu, tukeva teräsrunko, matto kestävää ja vettähylkivää polyesteria, pehmusteena 100 % polyesterikuitu. Lisätietoa kangasmateriaaleista tästä!
Kestävyys 150 kg
Paino 28 kg
Pakkauskoko LEV 80, KORK 120, SYV 30 cm
Pesuohje haalea saippualiuos
Varastointi kuivassa sisätilassa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.