ALE 30 %
  • Fatboy Headdemock Superb desert
  • Fatboy Headdemock Superb desert
  • Fatboy Headdemock Superb desert
  • Fatboy Headdemock Superb desert
  • Fatboy Headdemock Superb desert
  • Fatboy Headdemock Superb desert
Fatboy

Fatboy Headdemock Superb desert

Paikkasi auringossa?

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 399,00 569,00 €
Alk. 16,62 € / kk
Määrä: kpl
Fatboy® Headdemock Suberb on 100% läpivärjätystä, akryylistä valmistettu, tehokkaasti vettä ja likaa hylkivä jättikokoinen riippumatto! Erittäin hyvän UV-suojauksensa ansiosta matto säilyttää upeat värinsä vuodesta toiseen! Tätä riippumattoa voit käyttää ulkona vuoden ympäri! Helposti siirrettävissä ja mukaan otettavissa käytännöllisen kantokassinsa ansiosta. Valitse omasi upeista värisävyistä! Kyytiin mahtuu 1-3 henkilöä.

Maksuton toimitus, tilaa heti!
Takuuvarman stressinpoistajan maineen saavuttanut Fatboy Headdemock on valmistettu ulkokäyttöön soveltuvista, kestävistä materiaaleista ja sen ansiosta onkin erittäin mukava ja tyylikäs ulkokaluste kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Fatboy Headdemockia voit käyttää pihalla, terassilla tai parvekkeella tai ota kesäpäivänä mukaan vaikka laiturille. Erillisiä kiinnityspisteitäkään ei tarvita, koska mukaan kuuluu tukeva ja turvallinen terästeline. Mukana tulee kätevä kantokassi, joten saat riippumattosi mukaan myös mökkireissulle!

Fatboy tuotteitamme saat useassa, toinen toistaan upeammassa värissä, joten tila kuin tila muuttaa ilmettään uuden Fatboyn ansiosta. Tuotteet kannattaa varastoida puhtaana, kuivassa ja viileässä sisätilassa. Vaikka tuote on ulkokäyttöön suunniteltu, kannattaa se silti suojata jatkuvalta auringonpaisteelta, lumelta tai sateelta.

 
Toimitusaika varastossa
Mitat Matto: 270 x 138 cm
Tyyny: 70 x 30 cm
Matto telineellä: 330 x 138 x 110 cm
Materiaalit Mustaksi pulverimaalattu, tukeva teräsrunko, matto kestävää ja vettähylkivää 100% läpivärjättyä Sunbrella -akryyliä, pehmusteena 100 % polyesterikuitu
Kestävyys 150 kg
Paino 28 kg
Pakkauskoko LEV 80, KORK 120, SYV 30 cm
Pesuohje haalea saippualiuos
Varastointi kuivassa sisätilassa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.