Fatboy

Fatboy Headdemock dark blue

Paikkasi auringossa?

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 419,00
Alk. 17,46 € / kk
Määrä: kpl
Fatboy® Headdemock on kätevä ja kestävä riippukeinu terassillesi, cityparvekkeellesi tai vaikka laiturille. Helposti siirrettävissä ja mukaan otettavissa käytännöllinen kantokassin ansiosta. Valitse omasi upeista värisävyistä! Kyytiin mahtuu 1-3 henkilöä.

Maksuton toimitus, tilaa heti!

TUOTE ESILLÄ PIHANO SHOWROOM TAMPERE

Takuuvarman stressinpoistajan maineen saavuttanut Fatboy Headdemock on valmistettu ulkokäyttöön soveltuvista, kestävistä materiaaleista ja sen ansiosta onkin erittäin mukava ja tyylikäs ulkokaluste kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Fatboy Headdemockia voit käyttää pihalla, terassilla tai parvekkeella tai ota kesäpäivänä mukaan vaikka laiturille. Erillisiä kiinnityspisteitäkään ei tarvita, koska mukaan kuuluu tukeva ja turvallinen terästeline. Mukana tulee kätevä kantokassi, joten saat riippumattosi mukaan myös mökkireissulle!

Fatboy tuotteitamme saat useassa, toinen toistaan upeammassa värissä, joten tila kuin tila muuttaa ilmettään uuden Fatboyn ansiosta. Tuotteet kannattaa varastoida puhtaana, kuivassa ja viileässä sisätilassa. Vaikka tuote on ulkokäyttöön suunniteltu, kannattaa se silti suojata jatkuvalta auringonpaisteelta, lumelta tai sateelta.


Toimitusaika3-10 vrk
MitatLEV 110, PIT 330 cm
MateriaalitMustaksi pulverimaalattu, tukeva teräsrunko, matto kestävää ja vettähylkivää polyesteria, pehmusteena 100 % polyesterikuitu
Kestävyys150 kg
Paino28 kg
PakkauskokoLEV 80, KORK 120, SYV 30 cm
Pesuohjehaalea saippualiuos
Varastointikuivassa sisätilassa

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.