Fatboy Headdemock riippukeinu

Fatboy Headdemock riippukeinu

Fatboy Headdemock riippukeinu

Fatboy® Headdemock on kätevä ja kestävä riippukeinu terassille, cityparvekkeelle tai vaikka laiturille. Fatboy-riippukeinu onkin jokaisen kesäfiilistelijän ykkösvalinta. Laadukas ja säänkestävä riippukeinu pysyy metallitankojen avulla avonaisena, joten siinä on mukava levähtää pidempiäkin aikoja. Valikoimissamme on ihania värisävyjä, joista löytyy sopiva malli jokaiseen tilaan. Tampereen showroomissa on esillä Pohjoismaiden suurin Fatboy-valikoima, joten tule tutustumaan tai tilaa suoraan netistä!

Fatboy-riippukeinu tuo kesän

Fatboylla on oma uniikki tyylinsä, jonka tunnistaa kauas. Herkulliset värisävyt tuovat hauskuutta ja elämää tilaan kuin tilaan. Fatboy-riippumatto on kesäpihan katseenvangitsija, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Kestävä keinu kantaa jopa 1-3 henkilöä. Riippukeinu on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi metsäretkelle, mökille tai festareille käytännöllisen kantokassin ansiosta. Sitä on myös helppo siirtää paikasta toiseen esimerkiksi sinne, missä aurinko milloinkin paistaa.

Korkealaatuiset materiaalit

Fatboy on tunnettu leikkisyyden lisäksi korkealaatuisista materiaaleista ja pitkästä käyttöiästä. Ulkokäyttöön suunnitellut tuotteet on tehty kestämään vaihtelevia sääolosuhteita ja kovaa käyttöä. Fatboy-riippumatto on valmistetaan kestävästä ja vedenpitävästä polyesteristä, jossa on uv-suoja. Pehmusteena on 100 % polyesterikuitu. Runko valmistetaan pulverimaalatusta teräksestä.

Tilaa myös kätevä sääsuoja

Valikoimastamme löytyy myös kätevä sääsuoja, jolla Fatboy-riippukeinu pysyy siistinä, kuivana ja hyvässä kunnossa pitkään. Etenkin siitepölyaikana ja sateella keinun suojaaminen on fiksua, mutta tuote on hyvä suojata myös jatkuvalta auringonpaisteelta, jotta värit säilyvät kirkkaina myös tulevina vuosina. Suojaaminen ja ajoittaiset huoltotoimenpiteet pitävät riippukeinun hyvässä kunnossa vuosikausia. Riippumaton voi pestä haalealla saippualiuoksella. Vaikka kyseessä on ulkokäyttöön soveltuva ja säänkestävä tuote, kannattaa Fatboy-riippumatto varastoida talvikaudeksi puhtaaseen ja kuivaan sisätilaan.

Kalusta kesäkeidas Fatboy-tuotteilla

Fatboy ei ole pelkästään ikoninen säkkituoli, vaan tuoteperheitä löytyy joka lähtöön. Alumiinirunkoisella Toni-ruokailuryhmällä tuot parvekkeelle ja terassille tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Paletti-moduulisohvaryhmällä loihdit viihtyisän kokonaisuuden, joka sopii tilaan kuin tilaan. Säkkituolit, riippumatot, aurinkovarjot ja muut ihanat kalusteet viimeistelevät täydellisen kesäkeitaan. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai tule Tampereen showroomiin!

Järjestys: