Garden lights

Exillis Maavalaisin LED kiviefekti antrasiitti

Tyyliä ja tunnelmaa itse asentamalla!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 62,90
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Laadukas, aidon betonikiven näköinen maavalaisin, jota voit käyttää pihakivetyksen tai kivimuurien yhteydessä. Sävyltään valkoinen valo heijastuu satiinilasin läpi valaisten ympäristöään kauniisti.
 
Valaisimen lisäksi tarvitset aina muuntajan ja tarvittavat kaapelit.

Lue tästä miten valitset ja asennat oikeat Garden Lights-valaisimet helposti itse!
Garden Lights tuotevalikoimamme tarjoaa helpon ja turvallisen tavan toteuttaa näyttäviä pihapiirin valaistusratkaisuja itse asentamalla ilman sähköasentajaa.

12 voltin järjestelmä on helppo ja edullinen asentaa. Usein yksikin pistorasia riittää koko pihapiirin valaisemiseen. Kaapelointi on myös helppoa ja turvallista, riittää kun johdot on peitetty pinnan alle. Valaisimien tehosta riippuen kaapelointi voi olla jopa 80 metriä pitkä. Garden Lights ulkovalaistus on myös helposti muunneltavissa, maapiikkien ansiosta voit siirtää valaisimia tarpeen mukaan minne haluat.

Pihapiirin turvallisuus paranee entisestään liiketunnistimen tai hämäräkytkimen ansiosta ja kaukosäätimen avulla ohjaat helposti jopa yhdeksää erillistä ryhmää, kuten terassi, taka- tai etupihaa, kulkuväyliä, tunnelmavalaistusta tai miten ikinä haluat valaistuksesi ryhmittää.

 
Toimitusaika 3-5 vrk
Valonlähde vaihdettava LED 2W, valkoinen 6000K, 12V
Materiaali polyresin
Värikiviefekti antrasiitti
Mitat LEV 200, KORK 75 ja SYV 100 mm
Paino 3,0 kg
IP-luokitus IP68, voidaan upottaa veteen
Liitäntäkaapeli 2 metriä, HO5RN-F
Sisältö toimitus sisältää valaisimen
Käyttöikä 10 000 tuntia
Takuu 3 vuotta (ei koske polttimoita)
Muuta 12 voltin valaisinjärjestelmän suunnittelet ja asennat itse helposti ja turvallisesti ilman sähköasentajan taitoja. Garden Lights takaa näyttävän pihavalaistuksen kotiin ja mökille. Sähköasentajaa ei tarvita, koska kaikki valaisimet, muuntajat ja kaapelit on itse kytkettävissä. Valaisimet hyödyntävät kestävää ja energiatehokasta LED-teknologiaa. Kaikilla Garden Lights tuotteilla on 3 vuoden takuu.
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.