ALE 9 %
  • EcoFurn Jussi Pöytä harmaa/valkoinen
  • EcoFurn Jussi Pöytä harmaa/valkoinen
EcoFurn

EcoFurn Jussi Pöytä harmaa/valkoinen

Kestävä Jussi -sarja moneen tilaan!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 199,00 219,00 €
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Perinteinen Jussi -sarja on valmistettu massiivimännystä ja se on saatavilla kahdessa väriyhdistelmässä. Tukeva ja pitkäikäinen kalustesarja koti- ja ammattikäyttöön. Jussi -sarja sopii erinomaisesti puutarhaan, lasiterassille tai vaikkapa vapaa-ajan asunnon olohuoneeseen. Valitse sinulle parhaiten sopiva kokoonpano tai rakenna omasi.
Toimitusaika 1-2 viikkoa
Materiaalit öljytty massiivimänty
Pöydän mitat PIT 190, LEV 92 ja KORK 75 cm
Penkin mitat PIT 60/100/160, LEV 37 ja KORK 45 cm
Muuta Toimitetaan helposti koottavina elementteinä  
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
 
LISÄTIETOA 
 
EcoFurn-kalusteet valmistetaan umpipuusta, joka on luonnonmateriaali, joten jokainen kaluste ja kalusteen osa on yksilöllinen sävyltään ja kuvioiltaan. Puulla on myös muita luonnonmateriaaleille tyypillisiä ominaisuuksia, joita synteettisillä materiaaleilla ei ole.
 
Käsiteltyjen puukalusteiden uudelleenkäsittelyn tarpeeseen ei ole yksiselitteistä ohjetta. Käsittelyn tarve riippuu monesta seikasta, kuten sääoloista, käyttöpaikasta ja käytön määrästä. Puhdistus on erittäin tärkeä osa puukalusteen huoltoa sekä käyttökauden aikana että varastoitaessa ja käyttöön otettaessa. Lika ja muu ylimääräinen aines (esim. siitepöly, saasteet) on hyvä poistaa tarpeen mukaan sekä käsitellä puu tarvittaessa uudelleen. Kalusteita ei saa varastoida likaisina. Jos niihin kuitenkin on jäänyt jotain ylimääräistä ja ne ovat pinttyneet tai pintaan on ilmestynyt ei-toivottua kasvustoa, ohjeita puupinnan puhdistukseen ja uudelleenkäsittelyyn löytyy rautakaupoista ja internetistä.
 
Havupuusta valmistetuissa kalusteissa (tuotteissamme käytetystä puusta mänty ja kuusi ovat havupuuta) pihkan esiintyminen on harvinaista, joskin mahdollista. Tehtaamme laadunvalvonta valikoi tuotteiden valmistukseen käytettävän puun niin, että pihkaa esiintyy valmiissa tuotteissa hyvin harvoin. Lämpö, siis esimerkiksi pitkäaikainen suora auringonpaiste tai saunan lämpö, voi edesauttaa pihkan esiintymistä. Tummat värit lämpenevät auringossa erityisesti. Jos pihkaa laadunvalvonnasta huolimatta esiintyy, ohjeita poistoon löytyy rautakaupoista ja internetistä.
 
Puu elää lämpötilojen ja kosteuden vaihteluiden mukana, pienet muutokset ja hiushalkeamat ovat luonnollisia. Kalusteiden huolellinen puhdistus ja öljyäminen tai muu pintakäsittely tarpeen mukaan pidentävät tuotteiden käyttöikää ja pitävät ne kauniina ja miellyttävinä käyttää.
 
Suosittelemme öljyttyjen tuolien uudelleen käsittelyä ainakin kerran vuodessa hyvälaatuisella, ulkokäyttöön soveltuvalla kirkkaalla tai sävytetyllä puuöljyllä. Pintakäsitellyt, etenkin tummiksi öljytyt kalusteet on hyvä puhdistaa kevyesti nihkeällä (ei märällä) liinalla ennen käyttöönottoa väripölystä, sekä kuivattaa kevyesti auringon lämmössä. Käytämme tummien tuotteidemme värjäämiseen puuöljyä, jossa on normaalia enemmän väripastaa vahvan ja kestävän värin saamiseksi. Värin lopullinen kuivuminen vaatii tuotteen kuivumista ulkona joitakin päiviä ennen varsinaista käyttöönottoa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.