EcoFurn

EcoFurn Ekotuoli mänty harmaa

Ekotuoli - ja luonto kiittää!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 89,00 8900 109,90 € 10990
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Ekotuoli on valmistettu ainoastaan luonnollisista materiaaleista, puusta ja narusta. Siksi se sopii upeasti suomalaiseen pihapiiriin kotona ja mökillä. Valitse käyttöpaikka sisällä tai ulkona, Ekotuolissa on erinomainen istuinmukavuus. Valitse Ekotuoli ja luonto kiittää.

Maksuton toimitus!


Toimitusaika 1-4 vrk
Materiaalit harmaaksi lämpöpetsattu mänty sekä hamppunaru, tyyny pellavaa, jonka täytteenä polyesterirouhetta
Mitat KORK 105, LEV 69 ja SYV 90 cm, ISTUINKORK 33 cm
Paino n. 10 kg
Muuta Toimitetaan kokoamattomana
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi

LISÄTIETOA 

EcoFurn-kalusteet valmistetaan umpipuusta, joka on luonnonmateriaali, joten jokainen kaluste ja kalusteen osa on yksilöllinen sävyltään ja kuvioiltaan. Puulla on myös muita luonnonmateriaaleille tyypillisiä ominaisuuksia, joita synteettisillä materiaaleilla ei ole.

Käsiteltyjen puukalusteiden uudelleenkäsittelyn tarpeeseen ei ole yksiselitteistä ohjetta. Käsittelyn tarve riippuu monesta seikasta, kuten sääoloista, käyttöpaikasta ja käytön määrästä. Puhdistus on erittäin tärkeä osa puukalusteen huoltoa sekä käyttökauden aikana että varastoitaessa ja käyttöön otettaessa. Lika ja muu ylimääräinen aines (esim. siitepöly, saasteet) on hyvä poistaa tarpeen mukaan sekä käsitellä puu tarvittaessa uudelleen. Kalusteita ei saa varastoida likaisina. Jos niihin kuitenkin on jäänyt jotain ylimääräistä ja ne ovat pinttyneet tai pintaan on ilmestynyt ei-toivottua kasvustoa, ohjeita puupinnan puhdistukseen ja uudelleenkäsittelyyn löytyy rautakaupoista ja internetistä.

Havupuusta valmistetuissa kalusteissa (tuotteissamme käytetystä puusta mänty ja kuusi ovat havupuuta) pihkan esiintyminen on harvinaista, joskin mahdollista. Tehtaamme laadunvalvonta valikoi tuotteiden valmistukseen käytettävän puun niin, että pihkaa esiintyy valmiissa tuotteissa hyvin harvoin. Lämpö, siis esimerkiksi pitkäaikainen suora auringonpaiste tai saunan lämpö, voi edesauttaa pihkan esiintymistä. Tummat värit lämpenevät auringossa erityisesti. Jos pihkaa laadunvalvonnasta huolimatta esiintyy, ohjeita poistoon löytyy rautakaupoista ja internetistä.

Puu elää lämpötilojen ja kosteuden vaihteluiden mukana, pienet muutokset ja hiushalkeamat ovat luonnollisia. Kalusteiden huolellinen puhdistus ja öljyäminen tai muu pintakäsittely tarpeen mukaan pidentävät tuotteiden käyttöikää ja pitävät ne kauniina ja miellyttävinä käyttää.

Suosittelemme öljyttyjen tuolien uudelleen käsittelyä ainakin kerran vuodessa hyvälaatuisella, ulkokäyttöön soveltuvalla kirkkaalla tai sävytetyllä puuöljyllä. Pintakäsitellyt, etenkin tummiksi öljytyt kalusteet on hyvä puhdistaa kevyesti nihkeällä (ei märällä) liinalla ennen käyttöönottoa väripölystä, sekä kuivattaa kevyesti auringon lämmössä. Käytämme tummien tuotteidemme värjäämiseen puuöljyä, jossa on normaalia enemmän väripastaa vahvan ja kestävän värin saamiseksi. Värin lopullinen kuivuminen vaatii tuotteen kuivumista ulkona joitakin päiviä ennen varsinaista käyttöönottoa.

Kiristä hamppunarut ennen käyttöä sekä säännöllisesti, koska ne antavat käytössä periksi ja löystyvät. Tämä tapahtuu parhaiten kääntämällä tuoli kyljelleen, jolloin narut voi kiristää kevyesti ravistellen. Narut voi vaihtaa uusiin tarpeen mukaan – myymme vaihtonarupakkauksia.

Lehtikuusi on ainoa materiaali, jota ei ole öljytty eikä sitä tarvitse öljytä. Se harmaantuu kauniin luonnollisesti vuosien saatossa. Lehtikuusituotteet on hyvä pestä vettä ja harjaa käyttäen pari kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan. Niitä ei saa maalata, lakata eikä vahata. Jos haluaa käsitellä lehtikuusituotteita, on käytettävä (värjättyä, jos haluaa vaihtaa tuotteen väriä) puuöljyä.

Ekotuoleihin lisävarusteena myytävä niskatyyny on pellavakangasta, jonka sisällä on polyestermikrokuiturouhetta. Tyynyt kestävät kosteutta ja kuivuvat nopeasti, mutta suosittelemme, että niitä ei jätetä kaatosateeseen tai pitkiksi ajoiksi ulos. Tyynyn voi pestä käsin tai pesukoneessa 30 asteen lämpötilassa. Pesukoneessa pestäessä tyyny on laitettava vetoketjulla suljettuun pesupussiin.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.