Dry Step Termomatto

DryStep Termomatto

Mukavuutta kylmille lattioille!

Hinta: 44,90 4490
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl

Tiedostot

DryStep Termomatto on miellyttävän tuntuinen sekä lämmin ja hengittävä lattiamateriaali terasseille ja parvekkeille. Termomatto luo viihtyisän ilmapiirin esimerkiksi parvekkeille, peittäen kylmän betonilaatan. DryStep Termomatto on ainutlaatuinen kylmän lattian lämmittäjä.
 
Maksuton toimitus!
 
Huom! Maton leveys on 1 metri.
Tilatessasi ilmoita haluttu metrimäärä kappaleina (á 44,90€)
DryStep Termomatto valmistetaan Suomessa patentoidulla menetelmällä ja sen tärkeimmät ominaisuudet ovat mukavuus, lämmöneristävyys, hengittävyys, puhdistettavuus sekä keveys ja joustavuus. Pohjan reikäkuviointi toimii tuuletuksen kannalta erinomaisesti, parantaen kuivumista. Umpisolumuovi pohjamateriaalina ei ime kosteutta ja tuo suojaa kylmyyttä vastaan. Termomatto on lisäksi paloturvallinen ja itsestään sammuva.
 
Toimitusaika 3-7 vrk
Mitat LEV 100 cm, valitse haluttu pituus (max. 30 m.(rullapituus), paksuus 7,5 mm
Pintamateriaali Neulehuopamatto 3 mm, 600 g/m2
Eristepohja Umpisolumuovi 4,5 mm hengittävällä reikäkuviolla
Puhdistus imurointi, harjaus tai vesipesu 40 astetta
Käyttökohteet lasitetut ja lasittamattomat terassit ja parvekkeet, matkailuautot ja -vaunut, vapaa-ajan asunnot, ajoneuvojen tavaratilat, veneet, työpisteet, messuosastot sekä näyttelytilat
Asennus helppo asentaa suoraan lattiapinnan päälle, liimausta ei tarvita maton kitkapinnan ansiosta, asennetaan puskusaumaan, työstetään mattoveitsellä. Suositellaan asennettavaksi tilan lyhyemmän sivun mukaisesti, jolloin esimerkiksi palojen tuulettaminen on helpompaa.
Värivaihtoehdot v.harmaa, keskiharmaa ja t.harmaa
Arvostele tämä tuote

05.02.2020 - Marsu

ihan hyvä T: make