Caravita

Caravita Primus Terassivarjo

Valo, varjo ja tuulenhenkäys!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1195,00 119500
Alk. 49,79 € / kk
Määrä: kpl

Tiedostot

Nauti terassielämästä upean Caravita terassivarjon suojissa! Tyylikäs ja huippulaadukas Primus on kesäpihan keskipiste, jonka ympärille on mukava kokoontua isommallakin porukalla! Terassivarjojen aatelia. Suunnittele ja toteuta juuri sinulle personoitu terassivarjo!

Tee tilaus, soitamme Sinulle ja varmistamme kankaan ja rungon värit.

 

AMMATTILAINEN? Katso lisää tästä!

Katso Caravita Primus TestLab tuulitunnelissa!

Caravita Primus terassivarjo on helppokäyttöinen ja helposti siirrettävä terassivarjo taljamekanismilla, jonka ansiosta aurinkovarjon avaaminen narusta vetämällä on helppoa ja miellyttävää. Tappisokka lukitsee aurinkovarjon turvallisesti avoimeksi. Voit valita oman Primus terassivarjon toiveidesi mukaisilla väreillä ja varusteilla.

Terassivarjon lisävarusteena on saatavilla erilaiset helmaratkaisut, tuulihuput tai -katot, jalustat, lämmittimet, valaisimet tai sivupaneelit. Toimitukseen kuuluu suojahuppu. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä kestävä terassivarjo toiveidesi mukaan!
 
Toimitusaika mittatilaustyö 3-6 viikkoa
Kangas korkealaatuinen, läpivärjätty 100% akryyli, 300 g/m2
Kankaan värivaihtoehdot n. 100 erilaista värivaihtoehtoa
Vesipatsas 360 mm
UV-suoja jopa 98 % riippuen kankaasta
Runkorakenne Keskimastollinen alumiinirunko halkaisijaltaan 50 mm:n mastolla, seinämävahvuus 3 mm ja 30x15x2 mm:n vahvistetuilla varjokannattimilla.
Runkovärit valkoinen RAL9016
  antrasiitti RAL7016
  anodisoitu hopea
  erikoistilauksesta kaikki RAL Classic -sävyt
Varjon muoto ja koot neliö: 2,5×2,5 / 3×3 metriä
  oktagoni: 2,5 / 3 metriä
Avausmekanismi Perinteinen, helppokäyttöinen narustavedettävä taljamekanismi RST -sokkalukituksella
Takuu 5 vuotta
Maahantuoja Pihano Oy
Tekninen tuki 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Muuta Toimitamme terassivarjoja myös mittatilaustyönä sekä erikoiskankailla ja mainospainatuksilla esimerkiksi hotelli- ja ravintola-alan yrityksille.
  Verkkosivuillamme vain perusmallit vakiovärein.
Lämmitinsuositus Katso SOLAMAGIC terassilämmittimet tästä
Caravita on maailman johtava premium-tason aurinko- ja terassivarjoja valmistava yritys, joka tunnetaan designista sekä tuotteiden korkeasta laadusta. Tuotteita on valmistettu jo 20 vuoden ajan. Caravita -tuotteet soveltuvat niin yksityiskotien kuin ravintoloiden terassien katteeksi. Monipuolinen ja kattava tuotevalikoima tarjoaa sopivan ja toimivan ratkaisun lähes kaikkeen ulkotilojen auringonsuojaukseen.

Caravita aurinkovarjoissa käytetään markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja. Alumiinimastot ovat huomattavasti tukevampia kuin markettivarjoissa, varjokannattimet ovat vahvistettuja ja rst-liitokset tuovat luotettavaa käyttömukavuutta vuosikausiksi. Alumiini ja ruostumaton teräs yhdessä maailman parhaiden kankaiden kanssa tarjoavat luotettavan, helppokäyttöisen sekä elegantin tyylikkään Caravita terassivarjon jokaiseen ulkotilaan. Caravita aurinkovarjot houkuttelevat kirkkailla väreillään viettämään aikaa keskikesän helteillä tai viileämpänä syysiltana. Caravita tuotteille on myönnetty viiden vuoden takuu ja kaikkia varaosia on tarvittaessa saatavilla.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.