Caravita

Terassivarjo Caravita Belvedere

Uusi ulottuvuus ulkoilmaelämään!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous

Tiedostot

Caravitan innovatiivisin terassivarjo! Helppo ja tyylikäs Easy Flap -taittomekanismi avaa varjon halutun alueen ylle! Terassielämän kruunu!

AMMATTILAINEN? Katso lisää tästä!

Tutustu Caravita Terassivarjoihin!


Caravita Belvedere tarjoaa aivan uuden ulottuvuuden ulkoelämään! Belvedere on Caravitan innovatiivisin terassivarjo, joka tekee välittömän vaikutuksen.

Belvedere Terassivarjossa on helppokäyttöinen Easy-Flap taittomekanismi, jonka ansiosta varjo avautuu kevyesti ja hillitysti halutun alueen päälle. Sivujalallisena terassivarjona se jättää kaiken terassi- tai pihatilan haluamaasi käyttöön.

Erittäin tukeva varsi kannattelee itse varjoa, jota voit myös kääntää aurinkoa seuraillen 360 astetta haluamaasi asentoon.

Lisävarusteena on saatavilla erilaiset helmaratkaisut, tuulihuput tai -katot, jalustat, lämmittimet, valaisimet tai sivupaneelit. Toimitukseen kuuluu suojahuppu. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä kestävä terassivarjo toiveidesi mukaan!

 
Toimitusaika mittatilaustyö 3-6 viikkoa
Kangas korkealaatuinen, läpivärjätty 100% akryyli, 300 g/m2
Kankaan värit noin 100 erilaista värivaihtoehtoa
Vesipatsas 360 mm
UV-suoja jopa 98%
Runko Sivumastollinen 360 astetta kääntyvä alumiinirunko halkaisijaltaan 60x60 mm:n mastolla (seinämävahvuus 4 mm) 30x15x2 mm:n varjokannakkeilla
Runkovärit Caravitan RAL-värikartan mukaan tai highgloss –korkeakiilto yhdistettynä haluttuun RAL-sävyyn
Varjon muoto ja koot neliö: 2,5×2,5 tai 3×3 metriä
  oktagoni: 3,5 tai 4 metriä
Avausmekanismi Kehittynyt Easy-Flap taittomekanismi, jonka ansiosta varjo levittyy samalla avautuen halutun tilan yläpuolelle.
Takuu 5 vuotta
Maahantuoja Pihano Oy
Tekninen tuki 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Muuta Toimitamme terassivarjoja myös mittatilaustyönä sekä erikoiskankailla ja mainospainatuksilla.  
Caravita on maailman johtava premium-tason aurinko- ja terassivarjoja valmistava yritys, joka tunnetaan designista sekä tuotteiden korkeasta laadusta. Tuotteita on valmistettu jo 20 vuoden ajan.

Caravita -tuotteet soveltuvat niin yksityiskotien kuin ravintoloiden terassien katteeksi. Monipuolinen ja kattava tuotevalikoima tarjoaa sopivan ja toimivan ratkaisun lähes kaikkeen ulkotilojen auringonsuojaukseen.

Caravita varjoissa käytetään markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja. Alumiinimastot ovat tukevampia kuin normaalivarjoissa, varjokannattimet ovat vahvistettuja ja rst-liitokset tuovat käyttömukavuutta vuosikausiksi. Alumiini ja ruostumaton teräs yhdessä maailman parhaiden kankaiden kanssa tarjoavat luotettavan, helppokäyttöisen sekä elegantin tyylikkään Caravita -terassivarjon jokaiseen ulkotilaan.

Caravita tuotteet houkuttelevat kirkkailla väreillään viettämään aikaa keskikesän helteillä tai viileämpänä syysiltana. Caravita tuotteille on myönnetty viiden vuoden takuu ja kaikkia varaosia on tarvittaessa saatavilla.


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Terassivarjo Caravita Belvedere