Caravita

Terassivarjo Caravita Amalfi

Todellinen tilaihme!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous

Tiedostot

Sivujalallinen Caravita Amalfi jättää terassitilan vapaaksi kaikelle muulle! Sisusta oma terassi mielesi mukaan! Amalfi tuo huomaamattomasti suojan aurinkoa tai kesäsadetta vastaan! 360 astetta kääntyvä varjo seuraa aurinkoa päivän kääntyessä iltaan!

AMMATTILAINEN? Katso lisää tästä!

Tutustu Caravita Amalfi terassivarjoon!

Caravita Amalfi Terassivarjossa on helppokäyttöinen veivimekanismi, jonka ansiosta varjon avaaminen ja sulkeminen on nopeaa ja miellyttävää. Amalfi lukittuu haluamaasi asentoon automaattilukituksensa ansiosta.

Sivujalallisena terassivarjona se jättää kaiken terassi- tai pihatilan haluamaasi käyttöön. Erittäin tukeva varsi kannattelee itse varjoa, jota voit myös kääntää aurinkoa seuraillen 360 astetta haluamaasi asentoon. Varjon irroittaminen mastosta on helppoa ja nopeaa esimerkiksi talvisäilytystä varten.

Amalfi -terassivarjoa on saatavana Type S tai Type N -versiona. Type N -versiossa voit säätää varjon kulmaa horisontaalisesti. Amalfin saat tarvittaessa myös kahdella tai jopa neljällä varjolla varustettuna. Siis jopa neljä varjoa yhdellä mastolla!

Monipuolinen Amalfi taipuu myös seinä- tai kaidekiinnitykseen. Lisävarusteena on saatavilla erilaiset helmaratkaisut, tuulihuput tai -katot, jalustat, lämmittimet, valaisimet tai sivupaneelit. Toimitukseen kuuluu suojahuppu.

 
Toimitusaika mittatilaustyö 3-6 viikkoa
Kangas korkealaatuinen, läpivärjätty 100% akryyli, 300 g/m2
Kankaan värit noin 100 erilaista värivaihtoehtoa
Vesipatsas 360 mm
UV-suoja jopa 98%
Runko Sivumastollinen 360 astetta kääntyvä alumiinirunko halkaisijaltaan 60x60 mm:n High-Power –mastolla (seinämävahvuus 4 mm) 30x15x2 mm:n varjokannakkeilla
Runkovärit Caravitan RAL Classic -värikartan mukaan tai highgloss –korkeakiilto yhdistettynä haluttuun RAL-sävyyn
Varjon muoto ja koot neliö: 2×2 / 2,5×2,5 / 3×3 / 3,5×3,5 metriä
  suorakaide: 2×3 / 2×3,5 / 2×4 / 2,5×3 / 2,5×3,5 / 2,5×4 / 3×3,5 / 3×4 metriä
  oktagoni: 2 / 2,5 / 3 / 3,5 / 4 metriä
Avausmekanismi Portaattomasti säädettävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu vinssimekanismi veivillä ja rst-vaijerilla. Varjo lukittuu haluttuun asentoon automaattilukituksen ansiosta.
Takuu 5 vuotta
Kangas korkealaatuinen, läpivärjätty 100% akryyli, 300 g/m2
Maahantuoja Pihano Oy
Tekninen tuki 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Muuta Toimitamme terassivarjoja myös mittatilaustyönä sekä erikoiskankailla ja mainospainatuksilla.  
Lämmitinsuositus Katso SOLAMAGIC terassilämmittimet tästä
Caravita on maailman johtava premium-tason aurinko- ja terassivarjoja valmistava yritys, joka tunnetaan designista sekä tuotteiden korkeasta laadusta. Tuotteita on valmistettu jo 20 vuoden ajan.

Caravita -tuotteet soveltuvat niin yksityiskotien kuin ravintoloiden terassien katteeksi. Monipuolinen ja kattava tuotevalikoima tarjoaa sopivan ja toimivan ratkaisun lähes kaikkeen ulkotilojen auringonsuojaukseen.

Caravita varjoissa käytetään markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja. Alumiinimastot ovat tukevampia kuin normaalivarjoissa, varjokannattimet ovat vahvistettuja ja rst-liitokset tuovat käyttömukavuutta vuosikausiksi. Alumiini ja ruostumaton teräs yhdessä maailman parhaiden kankaiden kanssa tarjoavat luotettavan, helppokäyttöisen sekä elegantin tyylikkään Caravita -terassivarjon jokaiseen ulkotilaan.

Caravita tuotteet houkuttelevat kirkkailla väreillään viettämään aikaa keskikesän helteillä tai viileämpänä syysiltana. Caravita tuotteille on myönnetty viiden vuoden takuu ja kaikkia varaosia on tarvittaessa saatavilla.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Terassivarjo Caravita Amalfi