Garden lights

Ball 50 Tunnelmavalaisin LED

Tyyliä ja tunnelmaa!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 179,00
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Halkaisijaltaan 50 cm, pyöreä tunnelmavalaisin, jonka väriä voit halutessasi vaihtaa kaukosäätimellä. Voit myös asettaa valaisimen loimuamaan kuin kynttilän liekki. Valmis setti, jossa mukana muuntaja sekä 6 metrin jatkokaapeli. Tässä edullinen tunnelmavalo 3 vuoden takuulla!
Garden Lights tuotevalikoimamme tarjoaa helpon ja turvallisen tavan toteuttaa näyttäviä pihapiirin valaistusratkaisuja itse asentamalla ilman sähköasentajaa.

12 voltin järjestelmä on helppo ja edullinen asentaa. Usein yksikin pistorasia riittää koko pihapiirin valaisemiseen. Kaapelointi on myös helppoa ja turvallista, riittää kun johdot on peitetty pinnan alle. Valaisimien tehosta riippuen kaapelointi voi olla jopa 80 metriä pitkä. Garden Lights ulkovalaistus on myös helposti muunneltavissa, maapiikkien ansiosta voit siirtää valaisimia tarpeen mukaan minne haluat.

Pihapiirin turvallisuus paranee entisestään liiketunnistimen tai hämäräkytkimen ansiosta ja kaukosäätimen avulla ohjaat helposti jopa yhdeksää erillistä ryhmää, kuten terassi, taka- tai etupihaa, kulkuväyliä, tunnelmavalaistusta tai miten ikinä haluat valaistuksesi ryhmittää.

 
Toimitusaika 3-5 vrk
Valonlähde himmennettävä LED 3W, 12V, RGB 7 vaihdettavaa/vaihtuvaa valon väriä
Materiaali polyeteeni
Väri valkoinen
Mitat HALK 500 mm
Paino 2,5 kg
IP-luokitus IP44, roiskevesitiivis
Liitäntäkaapeli 6 metriä
Sisältö toimitus sisältää valaisimen lisäksi kaukosäätimen, muuntajan ja 6 metrin jatkokaapelin pistotulpalla
Käyttöikä 10 000 tuntia
Takuu 3 vuotta (ei koske polttimoita)
Muuta 12 voltin valaisinjärjestelmän suunnittelet ja asennat itse helposti ja turvallisesti ilman sähköasentajan taitoja. Garden Lights takaa näyttävän pihavalaistuksen kotiin ja mökille. Sähköasentajaa ei tarvita, koska kaikki valaisimet, muuntajat ja kaapelit on itse kytkettävissä. Valaisimet hyödyntävät kestävää ja energiatehokasta LED-teknologiaa. Kaikilla Garden Lights tuotteilla on 3 vuoden takuu.
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.