Aurinkopurje

Aurinkopurje

Aurinkopurje tuo iloa ja väriä terassille

Löydät meiltä markkinoiden laadukkaimman valikoiman aurinkopurjeita piristämään pihaa tai terassia sekä tuomaan suojaa aurinkoa ja sadetta vastaan. Maksuttoman suunnittelupalvelumme ansiosta saat juuri sellaisen terassipurjeen, joka sopii täydellisesti sinun tarpeisiisi.

Tutustu tuotteisiin

Moderni ja tyylikäs aurinkopurje tuo suojaa

Terassipurje eroaa terassivarjosta siten, että se asennetaan kiinnikkeillä rakenteiden väliin kuten seiniin, puihin tai tolppiin. Talveksi se on kuitenkin syytä ottaa pois, sillä lumikuormaa se ei kestä. Modernit ja tyylikkäät aurinkopurjeet tehdään 100-prosenttisesta läpivärjätystä akryylistä, joka kestää vettä ja UV-säteilyä. Valikoimissamme on lukuisia värivaihtoehtoja. Kankaaseen on lisätty ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnityslenkit ja sen sisälle on myrskyn kestävissä malleissa ommeltu teräsvaijerit. Toinen vaihtoehto on verkkomainen, muovipinnoitettu kangas, joka tuo tehokkaan aurinkosuojan ja näkösuojaa, mutta päästää tuulta ja vettä lävitseen. Tällaisia suurikokoisia purjevarjoja on tehty esimerkiksi päiväkotien pihaan suojaamaan lapsia auringolta.

Tilaa meiltä räätälöitävät terassipurjeet

Ilmainen suunnittelupalvelumme auttaa sinua loihtimaan juuri oikeanlaisen purjevarjon pihallesi tai parvekkeellesi. Meillä on valikoimissamme noin sata vakiomallia, joissa on yhdistelty erilaisia muotoja ja kokoja, mutta aurinkopurjeen saa myös täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme toteuttaa sen esimerkiksi valokuvan ja mittojen perusteella. Ota siis ensimmäisenä meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi. Voit tulla käymään Tampereella sijaitsevassa showroomissamme, jossa on esillä muitakin kesäpihan vakiovarusteita kuten grillejä ja kalusteita. Tavoitat meidät myös soittamalla tai laittamalla sähköpostia. Asiantuntijamme auttavat mielellään oikean terassipurjeen löytämisessä!

Ota yhteyttä
Järjestys: