Garden lights

Alpha Terassivalaisin RST LED lämmin valkoinen

Tyyliä ja tunnelmaa itse asentamalla!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 29,90 2990
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Todella laadukas terassivalaisin, joka luo terassille rauhallisen ja miellyttävän tunnelman liikaa häikäisemättä. Vaihdettava LED -polttimo, jonka värisävy on lämmin valkoinen. Pakkaukseen sisältyy myös vaihdettavat kirkas- ja satiinilasi. Setti on käyttövalmis paketti, johon sisältyy 10 kpl valaisimia, 24W muuntaja sekä 10 metrin pituinen virtakaapeli.

Lue tästä miten valitset ja asennat oikeat Garden Lights-valaisimet helposti itse!
Garden Lights tuotevalikoimamme tarjoaa helpon ja turvallisen tavan toteuttaa näyttäviä pihapiirin valaistusratkaisuja itse asentamalla ilman sähköasentajaa.

12 voltin järjestelmä on helppo ja edullinen asentaa. Usein yksikin pistorasia riittää koko pihapiirin valaisemiseen. Kaapelointi on myös helppoa ja turvallista, riittää kun johdot on peitetty pinnan alle. Valaisimien tehosta riippuen kaapelointi voi olla jopa 80 metriä pitkä. Garden Lights ulkovalaistus on myös helposti muunneltavissa, maapiikkien ansiosta voit siirtää valaisimia tarpeen mukaan minne haluat.

Pihapiirin turvallisuus paranee entisestään liiketunnistimen tai hämäräkytkimen ansiosta ja kaukosäätimen avulla ohjaat helposti jopa yhdeksää erillistä ryhmää, kuten terassi, taka- tai etupihaa, kulkuväyliä, tunnelmavalaistusta tai miten ikinä haluat valaistuksesi ryhmittää.

 
Toimitusaika 3-5 vrk
Valonlähde vaihdettava LED 0,5W, valkoinen 3000K, 12V
Materiaali ruostumaton teräs 316
Väri ruostumaton teräs
Mitat LEV 42, KORK 45 ja SYV 42 mm
Paino 0,18 kg
IP-luokitus IP68, voidaan upottaa veteen
Liitäntäkaapeli 2x1 metriä, SPT-1W
Sisältö toimitus sisältää valaisimen
Käyttöikä 10 000 tuntia
Takuu 3 vuotta (ei koske polttimoita)
Muuta 12 voltin valaisinjärjestelmän suunnittelet ja asennat itse helposti ja turvallisesti ilman sähköasentajan taitoja. Garden Lights takaa näyttävän pihavalaistuksen kotiin ja mökille. Sähköasentajaa ei tarvita, koska kaikki valaisimet, muuntajat ja kaapelit on itse kytkettävissä. Valaisimet hyödyntävät kestävää ja energiatehokasta LED-teknologiaa. Kaikilla Garden Lights tuotteilla on 3 vuoden takuu.
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.