Adirondack tuoli

Käsintehty klassikko!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 285,00
Alk. 11,88 € / kk
Määrä: kpl

Klassinen Adirondack tuoli luo hienostuneen tunnelman jokaiselle terassille. Kaartuvat selkänojat ja istuimet takaavat mahdollisimman mukavan istuma-asennon. Adirondack tuolin leveät käsinojat ovat täydelliset kesäjuomalle tai ateriointiin. Rentouttavan hetken täydentää lisävarusteena jalkarahi ja tarjoilupöytä. Toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Maksuton toimitus!

Paino

15 kg

Mitat

LEV 77, SYV 88, KORK 92 cm

Istuinkorkeus

23-36 cm

Käsinojan korkeus

55 cm

Käsinojan leveys

14,5 cm

Materiaali

valikoitu, lähes oksaton mänty sekä koivu

Väri

pohjamaalattu, pintakäsitelty kahdesti valkoinen Tikkurila tai maalaamaton

(saatavilla myös kaikki muut Tikkurilan värikartan sävyt)

Muuta

toimitetaan valmiiksi kasattuna, kokoontaitettavana helppo varastoida

Adirondack kalusteet edustavat Pihanon tuotevalikoimassa tyylikästä ja arvokkaan ajatonta muotoilua, joka sopii niin kotipihalle kuin huvilan terassille sekä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi 50-vuotislahjaksi tai tuliaiseksi. Adirondack tuotteemme ovat huolellisesti käsityönä valmistettuja ainutlaatuisia ja pitkäikäisiä ulkokalusteita, joiden parissa viihdyt varmasti niin yksin, perheen kuin vieraidenkin parissa.

Adirondack kalusteiden valmistuksessa ja suunnittelussa on huomioitu erinomaisesti käyttö- ja istuinmukavuus. Tästä esimerkkinä Adirondack Aurinkotuolin leveät käsinojat, joiden korkeus on tismalleen sama kuin Kahvipöydän taso. Tarjoilupöydän pöytätason saa taas kätevästi irroitettua tarjottimeksi ja Aurinkotuoli on kokoontaitettavana helppo varastoida. Adirondack kalusteemme valmistetaan oksattomasta männystä sekä koivusta. Pintakäsitelty valkoiseksi korkealaatuisella Tikkurilan ulkomaalilla, osa tuotteista saatavilla myös maalaamattomana, jolloin voit itse maalata juuri Sinulle sopivalla värisävyllä. Nauti klassisesta Adirondack-tyylistä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.