ALE 9 %
  • Adirondack Tarjoilupöytä

Adirondack Tarjoilupöytä

Täydelliseen Adirondack kokemukseen!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 99,00 9900 109,00 € 10900
Alk. 8,95 € / kk

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tyylikäs tarjoilupöytä kaveriksi Adirondack Aurinkotuolille. Pöytätaso toimii myös tarjottimena ja se on saatavilla valkoisena tai ilman pintakäsittelyä, jolloin sen voi maalata halutun väriseksi. Valmiiksi kasattuna.

Maksuton toimitus!

Paino

5 kg

Mitat

LEV 59,5 SYV 39,8 KORK 53 cm

Materiaali

valikoitu, lähes oksaton mänty sekä koivu

Väri

pohjamaalattu, pintakäsitelty kahdesti valkoinen Tikkurila tai maalaamaton

(saatavilla myös kaikki muut Tikkurilan värikartan sävyt)

Muuta

kokoontaitettavana helppo varastoida, pöytälevy toimii myös tarjottimena

Adirondack kalusteet edustavat Pihanon tuotevalikoimassa tyylikästä ja arvokkaan ajatonta muotoilua, joka sopii niin kotipihalle kuin huvilan terassille sekä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi 50-vuotislahjaksi tai tuliaiseksi. Adirondack tuotteemme ovat huolellisesti käsityönä valmistettuja ainutlaatuisia ja pitkäikäisiä ulkokalusteita, joiden parissa viihdyt varmasti niin yksin, perheen kuin vieraidenkin parissa.

Adirondack kalusteiden valmistuksessa ja suunnittelussa on huomioitu erinomaisesti käyttö- ja istuinmukavuus. Tästä esimerkkinä Adirondack Aurinkotuolin leveät käsinojat, joiden korkeus on tismalleen sama kuin Kahvipöydän taso. Tarjoilupöydän pöytätason saa taas kätevästi irroitettua tarjottimeksi ja Aurinkotuoli on kokoontaitettavana helppo varastoida. Adirondack kalusteemme valmistetaan oksattomasta männystä sekä koivusta. Pintakäsitelty valkoiseksi korkealaatuisella Tikkurilan ulkomaalilla, osa tuotteista saatavilla myös maalaamattomana, jolloin voit itse maalata juuri Sinulle sopivalla värisävyllä. Nauti klassisesta Adirondack-tyylistä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.